top of page

Хоум Спа пренася природната сила на етеричните масла в твоя дом

Създадохме Хоум Спа провокирани от желанието да се върнем към природата- в света на растенията и цветята с тяхната естествена красота и уникален аромат, свят който представлява несравнима изследователска лаборатория. Нашите рецепти и козметика се изготвят от Лори Харгис- експерт- ароматерапевт от САЩ, с дългогодишен опит в изследване въздействието на етеричните масла върху психологичните и физиологичните механизми.

zanas-1.png

Приносът на природата

Светът на етеричните масла- чудотворни дъхави субстанции с невероятен потенциал, чието въздействие внася хармония в нашето ежедневие, в тялото,сърцето и ума. Те спомагат за подобряване на настроението, спокоен сън,възстановяване на енергийния баланс, действат и като афродизиаци.

zanas-2.png

Защо нашите масла?

Етеричните и базовите масла на Хоум Спа са сертифицирани, 100% чисти натурални биологични масла с гарантирано качесто и състав. Нашите масла преминават през изследвания направени с висотехнологично аналитично оборудване, с което се гарантира биологичния им и натурален произход, както и компонентния им състав.

zanas-3.png

Приносът на природата

Защото ценим вашето време и желание да използвате чисти и натурални продукти. Стъпка по стъпка ще съставите вашата ефикасна домашна козметика и атмосфера, която ще ви донесе прилив на удоволствие и оптимизъм. Добър стимулант за вашето самочувствие на принципа „Направих го сам“. С нас сте сигурни в качеството на употребяваните масла върху тялото си.

Магия във вашия дом

Етеричните масла и козметика на Хоум Спа възвръщат вашата естествена красота, дават увереност и спокойствие. С нашите продукти сме сигурни, че не вредим на природата и още повече – на вашето здраве.

zanas-4.png

100% 

Натурални етерични масла

zanas-5.png

Натурални съставки

zanas-6.png

100%

без парабени

Какво означава знакът BIO-ORGANIC?

Знакът BIO-ORGANIC удостоверява стриктната проследяемост на маслата от биологичното отглеждане на етерично-маслената култура до разфасоването ѝ във флакони, за да е сигурно, че маслата са натурални и БИОЛОГИЧНИ и че нямат примеси и замърсявания. Знакът дава гаранция, че са направени тестове в лаборатории с най-прецизната техника, за да сме убедени, че Ви предлагаме чисти, натурални, Биологични масла.

OrganicCosmeticUK.JPG
biagricert_Logo_def_tr-strettoraster-01-
bottom of page