top of page

Intelligent Skin Therapy шийт маски за лице

Тайната на "листовите" маски е, че те са оклузивни - тоест те създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия. Навсякъде и по всяко време.

Нищо не може да се сравни с шийт маската за професионална грижа в домашни условия!

Intelligent Skin Therapy е и първата и единствена в света линия маски, създадени върху лист от 100% органичен и биоразградим материал от бананови листа. В допълнение към перфектната адхезия, това е единственият материал, който позволява на кожата да абсорбира до 99% от серума, напоен в маските. В момента това е най-добрият материал, който може да се използва за козметична маска.

Шийт маските са силно концентрирани продукти, създадени за специфични типове кожа и проблеми. Трябва да изберете правилната за нуждите на вашата кожа, тъй като в противен случай може да получите обратен ефект!

  Shop
  HONEY
  HYA ACID
  Vitamin C
  ALGAE
  JOJOBA
  COLLAGEN
  CERAMIDES
  LIP MASK
  COLLAGE DECOLETTE
  HYALURONIC DECOLETTE
  VIT C NECK
  HYALURONIC ACID

  IST ШИЙТ МАСКА АКТИВЕН КИСЛОРОД - ПОЧИСТВАНЕ И ОКСИГЕНАЦИЯ

  Експресната маска Intelligent Skin Therapy е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора, които често стоят в затворени помещения, с кожа слабо наситена с кислород, показваща признаци на умора, липса на витамин D и склонна към малки пъпки, черни точки и видими пори.

  Маската се основава на една съставка в много висока концентрация - водорасли аоза заедно с перфектно подбрани екстракти от бяла бреза, аминокиселини и витамин С, благодарение на които тя интензивно стимулира кожата, подобрява кръвообращението, силно насища клетките с кислород. Има антибактериални свойства, почиства порите и изглажда дребните петна и кожни лезии.

   

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: ЛИЦЕ, 15+ ГОДИНИ, ЗА ПРОБЛЕМНА КОЖА СКЛОННА КЪМ ОМАЗНЯВАНЕ, ЧЕРНИ ТОЧКИ, С ВИДИМИ ПОРИ

   

  ДЕЙСТВИЕ: АНТИБАКТЕРИАЛНО И ПОЧИСТВАЩО, ТОНИЗИРА И ИЗГЛАЖДА, ПОДОБРЯВА СНАБДЯВАНЕТО НА КОЖАТА И ОКИСГЕНАЦИЯТА, НАМАЛЯВА ОБЕЗЦВЕТЯВАНЕТО И БЕЛЕЗИТЕ

  IST ШИЙТ МАСКА АКТИВЕН ВИТАМИН C - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИЗТОЩЕНА КОЖА

  Силно концентрирана композиция от натурални активни съставки, приготвена специално за нуждите на изтощена, подобна на хартия кожа, лишена от цвят и жизненост, с петна и неравности.

  Съставът на маската се основава на активен витамин С и перфектно подбрани екстракти от череша и витаминен комплекс - благодарение на които маската интензивно укрепва кожата, подобрява нейната еластичност и мекота. С огромната доза витамин С мигновено ревитализира и укрепва кожата.

   

  Възстановява естествения й цвят, озарява и премахва петната, което прави кожата гладка, мека и хидратирана.

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 20+ ГОДИНИ, СЛАБА, БЛЕДА И УМОРЕНА КОЖА. 

   

  ДЕЙСТВИЕ: НЕЗАБАВНО РЕВИЛИТАЛИЗИРА И ПОДОБРЯВА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА. ЗАЗДРАВЯВА, ИЗРАВНЯВА ЦВЕТА И ИЗБЕЛВА ПЕТНАТА.

  IST ШИЙТ МАСКА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ЕКСТРЕМНО ОВЛАЖНЯВАНЕ ЗА СУХА КОЖА

  Хиалуроновата киселина е една от основните компоненти на съединителната тъкан. Експресната маска Intelligent Skin Therapy Хиалуронова Киселина е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора с всякакъв тип кожа, склонна към сухота, загуба на хидратация и нарушена защитна бариера (липиден слой, предпазващ кожата от изсушаване)..

  Съставът на маската е базиран на една основна съставка във висока концентрация - хиалуронова киселина, заедно с аминокиселини и алое вера, благодарение на които маската силно и дълбоко овлажнява кожата и предпазва от загуба на влага. Успокоява раздразненията, подобрява еластичността и оставя кожата мека

   

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 25+ ЗА КОЖА ОТ ВСЕКИ ТИП, СКЛОННА КЪМ ЗАГУБА НА ВЛАГА И СУХОТА

   

  ДЕЙСТВИЕ: ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА И ПОДХРАНВА КОЖАТА,СТЯГА, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА, УКРЕПВА ЛИПИДНАТА БАРИЕРА И ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАГУБА НА ВЛАГА, ИЗГЛАЖДА ФИННИТЕ ЛИНИИ

  IST ШИЙТ МАСКА МЕД - РЕГЕНЕРАЦИЯ НА
  УВРЕДЕНА КОЖА

  10 пъти по-концентриран състав от обикновена маска, с основна съставка пчелен МЕД, който подпомага при суха и увредена кожа.

   

  Подхранва, изглажда и омекотява кожата на лицето. Експресната маска Intelligent Skin Therapy Мед е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за нуждите на сухата, увредена, груба кожа.

  Съставът на маската се основава на натурален мед, заедно с подбрани протеини от киви и овес, благодарение на които маската интензивно възстановява структурата на кожата, силно и дълбоко регенерира, придавайки изключителна мекота и гладкост. Маската укрепва липидната бариера, а екстрактът от киви е истинска витаминна бомба за кожата с възстановяващ ефект.

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  30+ СУХА, УВРЕДЕНА ИЛИ ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖА, НУЖДАЕЩА СЕ ОТ НЕЗАБАВНА И СИЛНА РЕГЕНЕРАЦИЯ

   

  ДЕЙСТВИЕ: ЦЯЛОСТНО РЕГЕНЕРИРА И ПОДХРАНВА, СТИМУЛИРА КЛЕТЪЧНАТА РЕКОНСТРУКЦИЯ, ОВЛАЖНЯВА И ПРЕДОТВРАТЯВА ИЗПАРЯВАНЕТО НА ВЛАГА, ПРИДОБИВА МЕКОТА И ДЕЛИКАТНОСТ

  IST ШИЙТ МАСКА ВОДОРАСЛИ - ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАНЕ И ЕЛАСТИЧНОСТ

  Експресната маска Intelligent Skin Therapy Водорасли е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора с всякакъв тип кожа, склонна към сухота, загуба на хидратация и с нарушена защитна бариера (липидният слой, предпазващ кожата от изсушаване), както и хора, които, въпреки използването на много препарати, не са в състояние да овлажнят кожата правилно и усещат дърпане, лющене или дори зачервяване на кожата.

  Композиция от няколко вида морски водорасли, масло от сандалово дърво и алгинова киселина, благодарение на които маската бързо възстановява еластичността, интензивно овлажнява и възвръща мекотата на кожата. Идеална за млада или средна на възраст кожа.

   

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  20+ ГОДИНИ КОЖА ОТ ВСЕКИ ТИП СЪС ЛИПСА НА ЕЛАСТИЧНОСТ

   

  ДЕЙСТВИЕ: ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА И МИНЕРАЛИЗИРА, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА И ОМЕКОТЯВА

  IST ШИЙТ МАСКА
  МАСЛО ОТ ЖОЖОБА - ПОДХРАНВАНЕ ЗА СУХА КОЖА

  Съставът на маската се основава на масло от жожоба, известно със своята чудодейна хидратация и изсветляване на кожата. 

  Съдържа витамин Е и масло от чаено дърво за дълбоко подхранване и хидратация. Притежава антисептично действие. и изглаждащи свойства,приготвена специално за суха кожа с трудности при поддържането на подходяща хидратация.

   

  След нанасяне кожата е видимо по-здрава и всякакви кожни промени са по-малко видими.

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  КОЖА 25+ ОТ ВСИЧКИ ТИПОВЕ, СКЛОННА КЪМ ЗАГУБА НА ВЛАГА И СЕБОРЕЯ, ГРУБА, ЛЮЩЕЩА

   

  ДЕЙСТВИЕ: ВЪЗСТАНОВЯВА ЗДРАВ И ЖИЗНЕН ВИД НА КОЖАТА, ДОСТАВЯ ЦЕННИ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ, УСКОРЯВА РЕГЕНЕРАЦИЯТА НА ЕПИДЕРМИСА И ПОМАГА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО И ПОДДЪРЖАНЕТО НА ОВЛАЖНЯВАНЕ, ПОДМЛАДЯВА.  

  IST ШИЙТ МАСКА КОЛАГЕН - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

  Високо концентрирана композиция от естествени активни компоненти, специално подготвена за кожа над 30 години.

  Базирана на една от най-добрите съставки за подмладяване на кожата - КОЛАГЕН.

   

  Тази маска възстановява клетките на кожата в дълбочина и повишава плътността, дебелината и еластичността. Основана на една съставка в много висока концентрация - морски колаген, заедно с екстракт от центела и микроелементи, благодарение на които маската интензивно възстановява структурата на кожата, допълва дефицита на колаген, миниманизираа бръчките и фините линии .

   

  Маската интензивно овлажнява, изглажда и подобрява еластичността. Видимо подмладява и избистря тена.

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  КОЖА 30+ ОТ ВСЕКИ ТИП, НУЖДАЕЩА СЕ ОТ ЗАЗДРАВЯВАНЕ И ХИДРАТАЦИЯ

   

  ДЕЙСТВИЕ:  ДЪЛБОКО ХИДРАТИРА И ВЪЗСТАНОВЯВА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА, ПОДОБРЯВАЙКИ НЕЙНАТА ПЛЪТНОСТ И ДЕБЕЛИНА, СТЯГА И НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ

  IST ШИЙТ МАСКА ЦЕРАМИДИ - ПО-МЕКА И ДЕЛИКАТНА КОЖА

  Висока концентрация на комплекс от ЦЕРАМИДИ, специално подготвен за кожа средна на възраст. Иновативна и чиста композиция, с основа церамид, комбинирана с други съставки като пъдпъдъчи яйца, растителни аминокиселини.


  След използване, маската остава предпазен филм върху кожата, действайки срещу загубата на влага. Кожата става мека и деликатна, възстановява естествения цвят.
   

  Благодарение на 100% органичен бананов шийт, серума от маската се абсорбира напълно само за 15 минути. Новата технология за пълно потапяне на органични шийт, гарантина до 10 пъти по-голяма концентрация на серум. Високата концентрация на активни съставки, придава видим ефект още след първото ползване.

   

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  КОЖА 25+ НУЖДАЕЩА СЕ ОТ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

   

  ДЕЙСТВИЕ:  СИЛНО И ДЪЛБОКО ПОДХРАНВАНЕ И РЕГЕНЕРИРАНЕ, ИЗГЛАЖДА КОЖНАТА СТРУКТУРА, ПРАВЕЙКИ Я МЕКА И ДЕЛИКАТНА
   

  Intelligent Skin Therapy маски за устни

  IST МАСКА ЗА УСТНИ КОЛАГЕН -
  ФИЛЪР ЕФЕКТ

  Високо концентрирана композиция от естествени активни компоненти, специално подготвена за кожа над 30 години.

  Базирана на една от най-добрите съставки за подмладяване  - КОЛАГЕН.

   

  Тази маска възстановява клетките в дълбочина и повишава плътността, дебелината с хиалуро-филър ефект. Основана на една съставка в много висока концентрация - морски колаген, заедно с екстракт от центела и микроелементи, благодарение на които маската интензивно възстановява структурата на кожата.

   

  Маската интензивно овлажнява, изглажда и подобрява еластичността.

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  25+ ГОДИНИ 

   

  ДЕЙСТВИЕ:  ДЪЛБОКО ХИДРАТИРА И ВЪЗСТАНОВЯВА , ПОДОБРЯВАЙКИ ПЛЪТНОСТТА И ДЕБЕЛИНАТА, ФИЛЪР ЕФЕКТ

  Intelligent Skin Therapy шийт маски за шия

  IST ШИЙТ МАСКА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ЕКСТРЕМНО ОВЛАЖНЯВАНЕ ЗА СУХА КОЖА

  Експресната маска Intelligent Skin Therapy е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора с всякакъв тип кожа, склонна към сухота, загуба на хидратация и нарушена защитна бариера (липиден слой, предпазващ кожата от изсушаване), както и хора, които, въпреки използването на много препарати, не успяват да овлажнят кожата правилно и страдат от лющене или дори зачервяване на кожата.

  Маската е базиран на хиалуронова киселина в много висока концентрация, заедно с аминокиселини и алое вера, благодарение на които има точков ефект - силно и дълбоко овлажнява кожата и предотвратява загуба на влага. Освен това успокоява раздразненията, премахва сухотата и лишеите и подобрява еластичността.

   

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 25+ ЗА КОЖА ОТ ВСЕКИ ТИП, СКЛОННА КЪМ ЗАГУБА НА ВЛАГА И СУХОТА

   

  ДЕЙСТВИЕ: ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА И ПОДХРАНВА КОЖАТА,СТЯГА, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА, УКРЕПВА ЛИПИДНАТА БАРИЕРА И ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАГУБА НА ВЛАГА, ИЗГЛАЖДА ФИННИТЕ ЛИНИИ

  IST ШИЙТ МАСКА АКТИВЕН ВИТАМИН C - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИЗТОЩЕНА КОЖА

  Силно концентрирана композиция от натурални активни съставки, приготвена специално за нуждите на изтощена, подобна на хартия кожа, лишена от цвят и жизненост, с петна и неравности.

  Съставът на маската се основава на една съставка в много висока концентрация - активен витамин С и специално подбрани екстракти от череша и витаминен комплекс - благодарение на които маската интензивно укрепва кожата, подобрява нейната еластичност и мекота.

   

  С огромната доза витамин С мигновено ревитализира и укрепва кожата. Възстановява естествения й цвят, озарява и премахва петната, което прави кожата гладка, мека и хидратирана

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 20+ ГОДИНИ, СЛАБА, БЛЕДА И УМОРЕНА КОЖА. 

   

  ДЕЙСТВИЕ: НЕЗАБАВНО РЕВИЛИТАЛИЗИРА И ПОДОБРЯВА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА. ЗАЗДРАВЯВА, ИЗРАВНЯВА ЦВЕТА И ИЗБЕЛВА ПЕТНАТА.

  Intelligent Skin Therapy шийт маски за деколте

  IST ШИЙТ МАСКА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ЕКСТРЕМНО ОВЛАЖНЯВАНЕ ЗА СУХА КОЖА

  Хиалуроновата киселина е един от основните компоненти на съединителната тъкан. Експресната маска Intelligent Skin Therapy е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора с всякакъв тип кожа, склонна към сухота, загуба на хидратация и нарушена защитна бариера (липиден слой, предпазващ кожата от изсушаване).

  Съставът на маската е базиран на една основна съставка в много висока концентрация - хиалуронова киселина и специфично подбрани други, като аминокиселини и алое вера, благодарение на които маската има точков ефект - силно и дълбоко овлажнява кожата и предпазва от загуба на влага. Успокоява раздразненията, адресира сухотата, подобрява еластичността и оставя кожата мека.

   

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 25+ ЗА КОЖА ОТ ВСЕКИ ТИП, СКЛОННА КЪМ ЗАГУБА НА ВЛАГА И СУХОТА

   

  ДЕЙСТВИЕ: ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА И ПОДХРАНВА КОЖАТА,СТЯГА, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА, УКРЕПВА ЛИПИДНАТА БАРИЕРА И ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАГУБА НА ВЛАГА, ИЗГЛАЖДА ФИННИТЕ ЛИНИИ

  IST ШИЙТ МАСКА КОЛАГЕН - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

  Високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, специално подготвена за кожа над 30 години.

  Базирана на една от най-добрите съставки за подмладяване на кожата - КОЛАГЕН. Тази маска дълбоко възстановява клетките на кожата и повишава плътността, дебелината и еластичността.

   

  Основана на морски колаген във висока концентрация, заедно с екстракт от центела и микроелементи, благодарение на които маската интензивно възстановява структурата на кожата, допълва дефицита на колаген, миниманизира бръчките и фините линии . Маската интензивно овлажнява, изглажда и подобрява еластичността. Видимо подмладява и избистря тена.

  ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  КОЖА 30+ ОТ ВСЕКИ ТИП, НУЖДАЕЩА СЕ ОТ ЗАЗДРАВЯВАНЕ И ХИДРАТАЦИЯ

   

  ДЕЙСТВИЕ:  ДЪЛБОКО ХИДРАТИРА И ВЪЗСТАНОВЯВА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА, ПОДОБРЯВАЙКИ НЕЙНАТА ПЛЪТНОСТ И ДЕБЕЛИНА, СТЯГА И НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ

  Защо да изберете шийт маските Intelligence Skin Therapy?

  Тайната на маските Intelligence Skin Therapy е, че са оклузивни - тоест те създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия. Навсякъде и по всяко време.

   

  1. Най-добрият материал и натурален състав

  Intelligent Skin Therapy е единствена в света линия иновативни маски с 99% натурален състав, създадени върху лист от 100% органичен и биоразградим материал от бананови листа, който позволява на кожата да абсорбира до 99% от серума, напоен в маските.

  2.Интензивна хидратация

  IST маските съдържат по-висока концентрация на хидратиращи съставки в сравнение с други продукти, а “шийтът”, който се прилепва към лицето ви, ги заключва там, предотвратявайки изпаряването им и значително подобрявайки абсорбацията. 

   

  3. Резултатите са незабавни

  Тъй като листовите маски позволяват попиването на изключително висока концентрация полезни вещества, кожата веднага e освежена, озарена и подмладена.

  4. Лесно и удобно, навсякъде!

  За разлика от другите маски на пазара, няма нужда от нищо специално за прилагането на шийт маска. Те са индивидуално опаковани в малки опаковки за еднократна употреба, едновременно минимизирайки контакта на потенциални замърсители с кожата ви и избягвайки бъркотията свързана с обикновените маски.

   

  5. За всеки тип кожа и проблем

  Хоум Спа ви предлага специална листова маска за всяка нужда на кожата, от борба със стареенето до лекуване на възпалението или преодоляване на сухотата.

   

  6. Перфектни за след процедури:

  Шийт маските са идеалната терапия след козметични и естетични процедури, тъй като тези лечения по принцип изсушават и възпаляват кожата. В такъв случай подхранващата маска е перфектният избор!

  341698308_1692279211211072_4925294404355934541_n.jpg
  leaf-effect.png

  Инструкции за употреба

  1. Почистете старателно лицето.

  2. Отворете опаковката и поставете мокрия лист върху лицето, така че да залепне добре.

  3. Задръжте около 15-30 минути или докато серумът се абсорбира напълно от кожата. Не повече!  (Когато маската изсъхне, тя ще започне си връща обратно влагата, която току-що е дарила на кожата ви.)

  4. Отстранете маската и измийте лицето си с чиста вода.

   

  Колко често мога да използвам шийт маска?

  Предвид удобната опаковка и лесна употреба, шийт маските могат да се носят почти навсякъде и по всяко време, когато почувствате, че кожата ви има нужда от подсилване.

   

  Безопасност: 

  Както при всяка част от вашата рутинна грижа за кожата, важно е да внимавате за нежелани или алергични реакции, като:

  • Обриви

  • Зачервяване или парене

  • Болка

  • Суха или лющеща се кожа

  Ако не сте сигурни за някоя нова козметика, винаги я пробвайте върху малка част от кожата преди цялостна употреба.

  bottom of page