top of page

MOOYA шийт маски за ръце и крака

Тайната на "листовите" маски е, че те са оклузивни - тоест те създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия. Навсякъде и по всяко време.

Нищо не може да се сравни с шийт маската за професионална грижа в домашни условия!

Шийт маските са силно концентрирани продукти, създадени за специфични типове кожа и проблеми. Трябва да изберете правилната за нуждите на вашата кожа, тъй като в противен случай може да получите обратен ефект!

Изгаждащ
Възстановяване
IMG-20230526-WA0058.jpg

MOOYA BIO ORGANIC РЪКАВИЦИ ЗА РЪЦЕ -ИЗГЛАЖДАЩ И ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ

7,90лв.

MOOYA BIO ORGANIC МАСКА ЗА РЪЦЕ - ИЗГЛАЖДАЩ И ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ

Сухота, свръхчувствителността и трудното хидратиране на кожата на ръцете е огромен проблем. Скорошни проучвания сочат, че това е в следствие от нарушаване на натуралната микрофлора на повърхността на кожата. Резултатът е ускорено стареене на кожата, проблеми с хидратацията, обезцветяване.

Органичните шийт ръкавици MOOYA са специална експресна терапия, базирана на полезен натурален микробиом, който стимулира реконструкцията на предпазващия слой на кожата. Меката тъкан, потопена в еликсир, пълен с полезни съставки, като масло от авокадо и масло от ший, които хидратират и обновят епидермиса, млечна киселина, която ексфолира и изглажда кожата на ръцете, витамини А,С,Е които видимо подобряват вида на кожата с комбинация от натурални етерични масла - манго и черен пипер.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: ВСЕКИ ТИП КОЖА

MOOYAH BIO ORGANIC МАСКА ЗА КРАКА - РЕГЕНЕРИРАЩ ЕФЕКТ

Измаряне, подуване, болка в краката, твърди и мазолести пети…

Познато усещане? Краката нагоре, не се тревожете! Използвайте MOOYА чорапена маска за крака и забравете за проблемите.

 

Био органичната маска за крака MOOYA е изключително мек плат, потопен в еликсир изпълнен с полезни съставки.

 

Маската съдържа млечна киселина, която да изглади краката, ментол, за да ги охлади и освежи, рутин чрез който да се отървете от подуването и измарянето, Витамин Е и натурални олиа за дълбоко регенериране на Вашата кожа.

 

Перфектна композиция от билкови олиа, чрез която да се подобри външността, стимулират сетивата и вашите крака да отидат на дълга разходка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: ВСЕКИ ТИП КОЖА

IMG-20230526-WA0014.jpg

MOOYAH BIO ORGANIC МАСКА ЗА КРАКА - РЕГЕНЕРИРАЩ ЕФЕКТ

7,90 лв.

Защо да изберете шийт маските
MOOYA?

Тайната на маските MOOYA е, че са оклузивни - тоест те създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия. Навсякъде и по всяко време.

1.Интензивна хидратация

MOOYA маските съдържат по-висока концентрация на хидратиращи съставки в сравнение с други продукти, а “шийтът”, който се прилепва към лицето ви, ги заключва там, предотвратявайки изпаряването им и значително подобрявайки абсорбацията. 

 

2. Резултатите са незабавни

Тъй като листовите маски позволяват попиването на изключително висока концентрация полезни вещества, кожата веднага e освежена, озарена и подмладена.

3. Лесно и удобно, навсякъде!

За разлика от другите маски на пазара, няма нужда от нищо специално за прилагането на шийт маска. Те са индивидуално опаковани в малки опаковки за еднократна употреба, едновременно минимизирайки контакта на потенциални замърсители с кожата ви и избягвайки бъркотията свързана с обикновените маски.

 

4. За всеки тип кожа и проблем

Хоум Спа ви предлага специална листова маска за всяка нужда на кожата, от борба със стареенето до лекуване на възпалението или преодоляване на сухотата.

 

5. Перфектни за след процедури:

Шийт маските са идеалната терапия след козметични и естетични процедури, тъй като тези лечения по принцип изсушават и възпаляват кожата. В такъв случай подхранващата маска е перфектният избор!

341698308_1692279211211072_4925294404355934541_n.jpg
Hands_edited.jpg

Инструкции за употреба

  1. Почистете старателно кожата.

  2. Отворете опаковката и поставете мокрия лист, така че да залепне добре.

  3. Задръжте около 15-30 минути или докато серумът се абсорбира напълно от кожата. Не повече!  (Когато маската изсъхне, тя ще започне си връща обратно влагата, която току-що е дарила на кожата ви.)

  4. Отстранете маската и измийте с чиста вода.

 

Колко често мога да използвам шийт маска?

Предвид удобната опаковка и лесна употреба, шийт маските могат да се носят почти навсякъде и по всяко време, когато почувствате, че кожата ви има нужда от подсилване.

 

Безопасност: 

Както при всяка част от вашата рутинна грижа за кожата, важно е да внимавате за нежелани или алергични реакции, като:

  • Обриви

  • Зачервяване или парене

  • Болка

  • Суха или лющеща се кожа

Ако не сте сигурни за някоя нова козметика, винаги я пробвайте върху малка част от кожата преди цялостна употреба.

bottom of page