top of page

Intelligent Skin Therapy
пачове за очи

Страдате от тъмни кръгове, подпухналостта и бръчки под очите? Преди да се обърнете към скъпи естетични процедури, опитайте пачовете за очи в домашни условия! Тези малки, но мощни продукти от са направени от полезни съставки като колаген, витамин С и хиалуронова киселина за повдигане и премахване на подпухването, минимизиране на фините линии и изсветляване на тъмните кръгове. Те осигуряват необходимата влага на кожата под очите, за да се възстанови и предотвратят по-нататъшно увреждане.

А защо "пач", вместо обикновена маска? Тайната на пачовете за очи Intelligent Skin Therapy е, че те са оклузивни - тоест създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия.

Intelligent Skin Therapy е и първата и единствена в света линия маски, създадени върху лист от 100% органичен и биоразградим материал от бананови листа. В допълнение към перфектната адхезия, това е единственият материал, който позволява на кожата да абсорбира до 99% от серума, напоен в маските. В момента това е най-добрият материал, който може да се използва за козметична маска.

Пачовете за очи са силно концентрирани продукти, създадени за специфични типове кожа и проблеми. Трябва да изберете правилната за нуждите на вашата кожа, тъй като в противен случай може да получите обратен ефект!

5902431770956 -IST EYE PATCH HA.png

IST ПАЧ ЗА ОЧИ ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ЕКСТРЕМНО ОВЛАЖНЯВАНЕ ЗА СУХА КОЖА

3.95 лв.

IST ПАЧ ЗА ОЧИ ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - ЕКСТРЕМНО ОВЛАЖНЯВАНЕ ЗА СУХА КОЖА

Хиалуроновата киселина е една от основните компоненти на съединителната тъкан. Маската за очи Intelligent Skin Therapy Хиалуронова киселина е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора с всякакъв тип кожа, склонна към сухота, загуба на хидратация и нарушена защитна бариера (липиден слой, предпазващ кожата от изсушаване)..

Съставът на маската е базиран на една основна съставка във висока концентрация - хиалуронова киселина, заедно с аминокиселини или алое вера, благодарение на които маската силно и дълбоко овлажнява кожата и предпазва от загуба на влага. Успокоява раздразненията, подобрява еластичността и оставя кожата мека

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 25+ ЗА КОЖА ОТ ВСЕКИ ТИП, СКЛОННА КЪМ ЗАГУБА НА ВЛАГА И СУХОТА

 

ДЕЙСТВИЕ: ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА И ПОДХРАНВА КОЖАТА,СТЯГА, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА, УКРЕПВА ЛИПИДНАТА БАРИЕРА И ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАГУБА НА ВЛАГА, ИЗГЛАЖДА ФИННИТЕ ЛИНИИ

IST ПАЧ ЗА ОЧИ АКТИВЕН ВИТАМИН C - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИЗТОЩЕНА КОЖА

Силно концентрирана композиция от натурални активни съставки, приготвена специално за нуждите на изтощена, подобна на хартия кожа, лишена от цвят и жизненост, с петна и неравности.

Съставът на маската за очи се основава на активен витамин С и перфектно подбрани екстракти от череша и витаминен комплекс - благодарение на които маската интензивно укрепва кожата, подобрява нейната еластичност и мекота. С огромната доза витамин С мигновено ревитализира и укрепва кожата.

 

Възстановява естествения й цвят, озарява и премахва петната, което прави кожата гладка, мека и хидратирана.

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА: 20+ ГОДИНИ, СЛАБА, БЛЕДА И УМОРЕНА КОЖА. 

 

ДЕЙСТВИЕ: НЕЗАБАВНО РЕВИЛИТАЛИЗИРА И ПОДОБРЯВА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА. ЗАЗДРАВЯВА, ИЗРАВНЯВА ЦВЕТА И ИЗБЕЛВА ПЕТНАТА.

5902431779997 -IST EYE PATCH VITAMIN C.png

IST ПАЧ ЗА ОЧИ АКТИВЕН ВИТАМИН C - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИЗТОЩЕНА КОЖА

3,95 лв.

5902431779959 -IST EYE PATCH COLLAGEN.png

IST ПАЧ ЗА ОЧИ КОЛАГЕН - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

3,95 лв.

IST ПАЧ ЗА ОЧИ КОЛАГЕН - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

Високо концентрирана композиция от естествени активни компоненти, специално подготвена за кожа над 30 години.

Базирана на една от най-добрите съставки за подмладяване на кожата - КОЛАГЕН.

 

Тази маска за очи възстановява клетките на кожата в дълбочина и повишава плътността, дебелината и еластичността. Основана на една съставка в много висока концентрация - морски колаген, заедно с екстракт от центела и микроелементи, благодарение на които маската интензивно възстановява структурата на кожата, допълва дефицита на колаген, миниманизираа бръчките и фините линии .

 

Маската интензивно овлажнява, изглажда и подобрява еластичността. Видимо подмладява и избистря тена.

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  КОЖА 30+ ОТ ВСЕКИ ТИП, НУЖДАЕЩА СЕ ОТ ЗАЗДРАВЯВАНЕ И ХИДРАТАЦИЯ

 

ДЕЙСТВИЕ:  ДЪЛБОКО ХИДРАТИРА И ВЪЗСТАНОВЯВА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА, ПОДОБРЯВАЙКИ НЕЙНАТА ПЛЪТНОСТ И ДЕБЕЛИНА, СТЯГА И НАМАЛЯВА БРЪЧКИТЕ

IST ПАЧ ЗА ОЧИ ВОДОРАСЛИ - ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАНЕ И ЕЛАСТИЧНОСТ

Маската за очи Intelligent Skin Therapy Водорасли е високо концентрирана композиция от естествени активни съставки, приготвена специално за хора с всякакъв тип кожа, склонна към сухота, загуба на хидратация и с нарушена защитна бариера (липидният слой, предпазващ кожата от изсушаване), както и хора, които, въпреки използването на много препарати, не са в състояние да овлажнят кожата правилно и усещат дърпане, лющене или дори зачервяване на кожата.

Композиция от няколко вида морски водорасли, масло от сандалово дърво и алгинова киселина, благодарение на които маската бързо възстановява еластичността, интензивно овлажнява и възвръща мекотата на кожата. Идеална за млада или средна на възраст кожа.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  20+ ГОДИНИ КОЖА ОТ ВСЕКИ ТИП СЪС ЛИПСА НА ЕЛАСТИЧНОСТ

 

ДЕЙСТВИЕ: ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВА И МИНЕРАЛИЗИРА, ПОДОБРЯВА ЕЛАСТИЧНОСТТА И ОМЕКОТЯВА

5902431779973 -IST EYE PATCH ALGAE.png

IST ПАЧ ЗА ОЧИ ВОДОРАСЛИ - ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАНЕ И ЕЛАСТИЧНОСТ

3,95 лв.

Кутия с 5 чифта COLLAGEN-EYE-PATCH-GOLD-2018-last.png

IST ПРОТИВОБРЪЧКОВ ШОК КОЛАГЕНОВИ ПАЧОВЕ СЪС 24К ЗЛАТО И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - КУТИЯ С 5 МАСКИ

13,90 лв.

IST ПРОТИВОБРЪЧКОВ ШОК КОЛАГЕНОВИ ПАЧОВЕ СЪС 24К ЗЛАТО И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА - КУТИЯ С 5 МАСКИ

С колагенови частици 3000 пъти по-малки от обикновения колаген, което го прави много по-силно абсорбиран и усвоим от кожните клетки. 

 

Маската овлажнява в дълбочина, изпълва клетките на кожата, за да я направи по-плътна, плътна, стегната и опъната и доставя на кожата ценни витамини и хранителни вещества.

 

Елиминира или намалява всички видове бръчки. Пептидният комплекс стимулира производството на колаген и еластин - протеини, отговорни за стегнатостта на кожата и в същото време предотвратява тяхното разграждане - инхибира активността на ензимите еластаза и колагеназа, чиято активност се увеличава с възрастта и под влиянието на факторите на околната среда, особено слънчевата радиация. 

 

Хиалуроновата киселина интензивно овлажнява кожата, като я прави мека, гладка, а бръчките стават по-плитки.

 

Още след първата употреба може да очаквате видим ефект - деликатната кожа под очите е пълна и изгладена, а бръчките и сухотата са елиминирани. За постигане на трайни подмладяващи ефекти е най-добре пачовете да се използват 2-3 пъти седмично.

ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА:  ЗРЯЛА КОЖА С ВИДИМИ БРЪЧКИ И Т.НАР. ПАЧИ КРАК, ОТПУСНАТА И СУХА КОЖА, НУЖДАЕЩА СЕ ОТ ПОДМЛАДЯВАЩА ТЕРАПИЯ

ДЕЙСТВИЕ:  НЕЗАБАВЕН ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ, ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ, СТЯГАНЕ И ИЗПЪЛВАНЕ НА КОЖАТА, ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАНЕ, ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА, ЖИЗНЕНОСТ И БЛЯСЪК

Защо да изберете пачовете за очи Intelligence Skin Therapy?

Маските за околоочен контур Intelligence Skin Therapy доставят мощен концентрат от полезни съставки дълбоко в кожата. Те са оклузивни - тоест те създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия.

Пачовете Intelligence Skin Therapy могат да се използват навсякъде и по всяко време, когато очите ви имат нужда от допълнителна грижа! Може да ги използвате като превантивен метод против стареене, както и за справяне с настоящи кожни проблеми.


1. Най-добрият материал и натурален състав

Intelligent Skin Therapy е единствена в света линия иновативни маски с 99% натурален състав, създадени върху лист от 100% органичен и биоразградим материал от бананови листа, който позволява на кожата да абсорбира до 99% от серума, напоен в маските.

2. Oзаряване на кожата

Бързото лечение на околоочния контур може незабавно да озари и стегне кожата около очите ви. Ще забележите разликата бързо, а освежаването ще ви помогне да се заредите с енергия!

 

3. Премахване на подпухналостта под очите

Липсата на сън, възрастта и напрежението през деня водят до подпухналост под очите. За щастие, маските могат да помогнат за бързото премахване на подпухналостта на зоната под очите ви, за да изглеждате и най-вече да се чувствате възможно най-добре!

 

4. Намалява фините линии и бръчки.

Пачовете Intelligent Skin Therapy са създадени, за да адресират признаците на стареене в зоната около очите при редовна употреба, поне веднъж седмично.

 

5. Дълбока хидратация

Хидратацията е ключът към поддържането на кожата плътна и млада. Но очите рядко получават любовта, която заслужават, въпреки че са една от зоните под най-голямо напрежение в модерния ни начин на живот. За щастие маските за околоочен контур са идеалното решение.

 

6. Резултатите са незабавни

Тъй като пачовете Intelligent Skin Therapy позволяват попиването на изключително висока концентрация полезни вещества, кожата веднага e освежена, озарена и подмладена.

 

7. Лесно и удобно, навсякъде!

За разлика от другите маски на пазара, няма нужда от нищо специално за прилагането на пач за очи. Те са индивидуално опаковани в малки опаковки за еднократна употреба, едновременно минимизирайки контакта на потенциални замърсители с кожата ви и избягвайки бъркотията свързана с обикновените маски.

howto.png

Инструкции за употреба

  1. Почистете кожата около очите.

  2. Отворете опаковката и поставете мокрия лист, така че да залепне добре.

  3. Задръжте около 15-30 минути или докато серумът се абсорбира напълно от кожата. Не повече!  (Когато маската изсъхне, тя ще започне си връща обратно влагата, която току-що е дарила на кожата ви.)

  4. Отстранете маската и по желание изплакнете с чиста вода.

Колко често мога да използвам пач за очи?

Маските за очи Intelligence Skin Therapy са изключително универсални и могат да се носят по всяко време. Вечер преди лягане, сутрешно освежаване или следобедна грижа, възползвайте се навсякъде и по всяко време.

 

Безопасност: 

Както при всяка част от вашата рутинна грижа за кожата, важно е да внимавате за нежелани или алергични реакции, като:

  • Обриви

  • Зачервяване или парене

  • Болка

Ако не сте сигурни за някоя нова козметика, винаги я пробвайте върху малка част от кожата преди цялостна употреба.

bottom of page