top of page

Флорална Вода
Нероли

+ lactobacillus ferment

13,20 лв.

Известна като една от най-използваните съставки в качествената парфюмерия, есенцията от Нероли всъщност е много повече от класически парфюм!

 

Тя притежава мощни антиоксидатни, противовъзпалителни и разкрасяващи свойства за кожата заедно с доказан повдигащ и успокояващ ароматерапевтичен ефект.

С lactobacillus ferment за допълнителна защита и възстановяване на микрофлората на кожата.

ПРОИЗХОД:

АРОМАТ: Сладък, меден и освежаващ

Указания за употреба:

Допълни

Научи повече:

Наименованието нероли произлиза от принцеса Ан Мари Орисни от Неролa, Италия, която първа популяризира есенцията на горчивия портокал като изискан парфюм .

Нероли излъчва богат, меден и флорален аромат с цитрусови нотки.

Флоралната вода от Нероли на Home Spa се добива по естествен начин чрез дестилацията на цвят на горчив портокал.

Съвети за приложение

  • Допълни

  • Нероли е чудесно лечение за деликатна, чувствителна или мазна кожа, тъй като е толкова стягащо. Използвайте го чист като тоник или за маска за лице с глина и мед за най-добрия лукс в грижата за кожата.

Характеристики и ползи

Красива кожа

Тоник

Флоралната вода от нероли стимулира кръвообращението и тонизира кожата, по този начин подобрява еластичността и омекотява бръчките. Особено подходящо е и за кръгове под очите и разширени вени.

 

Почистване и детоксификация

Маслото във флоралната вода от нероли има почистващи свойства и антимикробен ефект срещу бактерии като Propionibacterium acnes, които са основен фактор при появата на акне. То почиства замърсяванията, отпушва порите и балансира производството на мазнини.

Антиоксидант

Нероли има мощни антиоксидантни свойства, които защитават клетките и се борят срещу несъвършенствата и  застаряването на кожата.

Противовъзпалително

Есенцията от нероли има ясно изявени противовъзпалителни свойства, които служат за намаляване на раздразнения, успокояване на чувствителна кожа и лечение на пъпки и рани по кожата.

 

Ароматерапия

Невероятният аромат на есенцията от нероли има повдигащ и облекчаващ ефект, който може да помогне за преодоляването на стреса, тревожността и депресивните чувства. Може да се възползвате от тези свойства по всяко време на деня само с няколко впръсквания на нероли, а за през нощта може да напръскате спалното бельо преди лягане.

Пробиотичен лактобацилен фермент

"Lactobacillus ferment" е ензим за възстановяване на ДНК, който помага за защита на кожата срещу агресори от околната среда. Произвежда се от ферментацията на пробиотичния микроорганизъм Lactobacillus.

 

Основното предимство на тази пробиотична съставка е в убиването на вредните бактерии и възстановяването на баланса на микрофлората на кожата. Тя също помага за намаляване на зачервяването и изблиците на пъпки.

Успокоява всякакви възпаления, без да причинява сухота и укрепва бариерата на кожата, като й помага да се защити от замърсителите на околната среда.

 

Безопасност

  • Пазете от достъп на деца.

  • При контакт с очите изплакнете обилно с вода.

  • Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. При наличие на обрив или зачервяване – не използвайте продукта.

  • Не използвайте при алергия към нероли или горчив портокал.

  • Да не се употребява при деца под 6 г..

  • Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате флорална вода за детето си, първо се консултирайте със специалист!

Био натурален състав

100% органичен

био натурален състав.

Без животинско тестване!

100% веган, без

насилие и експлоатация.

В хармония с природата

Екологични съставки,

материали и производство.

bottom of page