top of page

Слънцезащита без бели следи с помощта на Invisible Zinc.

С настъпването на летния сезон и увеличаването на слънчевите дни, грижата за кожата става по-важна от всякога. Слънцезащитните кремове са незаменим продукт за защита от вредните UV лъчи, но не всички са еднакви. Днес ще ви запознаем с революционната съставка Invisible Zinc и ще ви представим два изключителни продукта с тази съставка, които ще направят грижата за вашата кожа лесна и ефективна.

Какво е Invisible Zinc?

Invisible Zinc е иновативна форма на цинков оксид, която предлага висока степен на защита срещу UVA и UVB лъчи, без да оставя бели следи по кожата. Тази съставка е предпочитана от дерматолози и козметици заради своите уникални свойства:

  • Широкоспектърна защита: Цинковият оксид е естествен минерал, който осигурява защита както срещу UVA, така и срещу UVB лъчи.

  • Невидим на кожата: За разлика от традиционните слънцезащитни кремове, които често оставят бели следи, Invisible Zinc се абсорбира лесно и остава невидим на кожата.

  • Подходящ за всички типове кожа: Нежен е към чувствителната кожа и е подходящ за ежедневна употреба.


Продукт 1: Invisible Zinc SPF 35+

Нашият първи продукт е Invisible Zinc SPF 30, идеален за ежедневна употреба. С формула, обогатена с Invisible Zinc, този слънцезащитен крем осигурява надеждна защита от слънцето, като същевременно хидратира и подхранва кожата.

Основни характеристики:

  • SPF 30: Осигурява висока защита от UVB лъчи, предотвратявайки изгаряне на кожата.

  • Нежна формула: Подходяща за всички типове кожа, включително чувствителна.

  • Водоустойчив: Идеален за плаж, басейн и активни спортове.

  • Лесно нанасяне: Кремът се разнася лесно и не оставя мазни следи.

Как да използвате:

Нанесете щедро количество от крема върху всички изложени на слънце части на тялото 20 минути преди излагане на слънце. Повторете нанасянето на всеки два часа, особено след плуване или изпотяване.





 Слънцезащитен крем Invisible Zinc SPF 35+ в тубичка, осигуряващ висока защита от слънцето с невидима формула, подходящ за чувствителна кожа и интензивни активности на открито.
Слънцезащитно сухо олио SPF 35+: Максимална защита и невидима формула за вашата кожа. Идеален за чувствителна кожа и интензивни активности на открито.


Invisible Zinc SPF 50+

За тези, които търсят максимална защита, препоръчваме нашия Invisible Zinc SPF 50+. Този слънцезащитен крем е специално формулиран за интензивна защита от слънцето, като същевременно остава невидим на кожата.

Основни характеристики:

  • SPF 50+: Осигурява изключително висока защита от UVB лъчи, предпазвайки кожата от дълготрайни увреждания.

  • Ултра нежен: Подходящ за деца и хора с много чувствителна кожа.

  • Дълготрайна защита: Водоустойчива формула, която остава ефективна дори след часове на активност на открито.

  • Лека текстура: Кремът се абсорбира бързо, без да оставя мазен или лепкав слой.

Как да използвате:

Нанесете щедро количество от крема върху всички изложени на слънце части на тялото 20 минути преди излагане на слънце. Повторете нанасянето на всеки два часа и винаги след плуване, подсушаване с кърпа или интензивно изпотяване.


 Слънцезащитен крем Invisible Zinc SPF 50+ в тубичка, осигуряващ висока защита от слънцето с невидима формула, подходящ за чувствителна кожа и интензивни активности на открито.
Слънцезащитно сухо олио SPF 50+: Максимална защита и невидима формула за вашата кожа. Идеален за чувствителна кожа и интензивни активности на открито.

Защо да изберете нашите продукти с Invisible Zinc?

Изборът на слънцезащитен крем с Invisible Zinc означава избор на най-добрата защита за вашата кожа. Независимо дали прекарвате деня на плажа, в планината или в града, нашите продукти с Invisible Zinc ще ви осигурят спокойствие и увереност, че кожата ви е защитена.

Invisible Zinc е не само ефективен, но и изключително удобен за употреба. Забравете за белите следи и мазните остатъци – с Invisible Zinc вашата кожа ще бъде защитена и ще изглежда естествено красива.

Не чакайте, опитайте нашите слънцезащитни кремове с Invisible Zinc днес и се насладете на безопасни и безгрижни летни дни!

Comentários


bottom of page