top of page

Ароматерапевтични Дифузери - Видове, Цени и Приложения

Етеричните масла се използват от хилядолетия поради множеството им ползи за здравето, настроението и красотата. Те могат да ви помогнат да се отпуснете, да спите по-добре, да се справите със стреса, да подобрите настроението си, да повишите имунитета и още много повече…


Ароматерапията е процес на разпръскване на етерични масла във въздуха за да се позволи тяхното нежно и безопасно усвояване чрез дишането.

Научно доказано, че полезните съставки на етеричните масла ефективно достигат кръвта и мозъка чрез вдишване.


Ароматерапията се извършва с помощта на ароматерапевтични дифузери. В тази статия ще разгледаме различните видове дифузери и техните предимства, приложения и характеристики.


Ултразвукови дифузери

Ултразвуковите дифузери използват вода и ултразвукови вълни за разпръскването на етерични масла във въздуха във формата на фина мъгла. Тази комбинация им позволява да работят по-дълго време и да използват по-малки количества етерични масла.

По-силните ултразвукови дифузери могат да служат и като овлажнители на въздуха.


KAOLIA Ултразвуков Дифузер

Със своя неоспорим японски стил и уникална квадратна форма, KAOLIA се откроява от другите дифузeри на пазара. Неговата ажурна решетка и светло дърво ще се впишат перфектно във вашия интериорен дизайн, придавайки му Дзен нотка.


ELIA Ултразвуков Дифузер

Дифузeрът на етерични масла ELIA се откроява благодарение на оригиналния си дизайн. Привлича вниманието, като разпръсква етеричните си масла в мека мъгла, деликатно осветена от фини светлинни ефекти.


OCELIA Ултразвуков Дифузер

Създава приятна и отпускаща атмосфера. С елегантните си форми и множество цветно светлинни опции се вписва добре във всеки интериор.

Перфектно допълнение за дома, спа салон или йога студио.


KELIA USB Ултразвуков Дифузер

Малък портативен USB дифузер с големината на флашка. Разпръсква етерични масла близо до вас, за да усетите пълноценно техните предимства, Въпреки малкият си размер. може да изпълни с благоухание помещения до 10кв.м.



MISTILIA Преносим Ултразвуков Дифузер На Батерия

Mistilia е първият преносим ултразвуков дифузер, подходящ не само за етерични масла, а и за флорални води. Ако желаете да дифузирате етерични масла и флорални води в движение, където и да сте, то тогава Mistilia е перфектен за вас.



Небулизиращи дифузери

Небулизиращите дифузери разбиват етеричните масла на микрочастици, по този начин те създават изключително фина мъгла от концентрирани етерични масла, без разреждане с вода. Липсата на вода ги прави много по-силни, ефективни и подходящи за специфични целеви и лечебни приложения.


LILIA Небулизиращ Дифузер На Батерия

LILIA е лесно преносим дифузер на батерия. Неговата технология на ултра-разпръскване на етерични масла работи директно от шишенцето без да се налага да се добавя вода или да се премахва дозатора.


BULIA USB Небулизиращ Дифузер

BULIA дифузира етерични масла дирeктно от бутилката, без да се изважда капкомера.

С изключителна си технология на ултра-разпръскване, BULIA е едно от

най-добрите мултифункционални решения на пазара за ароматерапия

у дома, в движение, както и в автомобила.


Топлинни дифузери

Топлинните дифузери използват топлина за нежното загряване и разпространяване на етерични масла в малки пространства. Особено полезни са за лична употреба и за дифузиране на по-плътни масла.


STONELIA Керамичен Дифузер С Нагряване

STONELIA е електричен дифузер с керамична нагреваема част за изпаряване на етерични масла. Нежното му нагряване спомага за запазването на свойствата на маслата, като същевременно допринася за създаването на неповторима спа обстановка.



Пасивни дифузери

Пасивните дифузери са средства, които не са специфично предназначени за разпръскването на етерични масла. Като например просто салфетка, топче памук, парче глина или бижу за етерични масла. Ако капнете няколко капки етерично масло върху тях, то ще се дифузира във въздуха чрез изпаряване. Те са изключително удобни и ниският им интензитет позволява да се използват непрекъснато.

CALICEA Арома Колие

Това арома бижу предлага оригинален начин да се насладите на предимствата на етеричните масла. С няколко капки върху малките филцови дискове, които се плъзгат в медальона, вие може да се възползвате от нежна дифузия през целия ден.



COCOONEA Арома Колие

Съчетайте елегантност и благополучие, дифузия и номадизъм, помирете етеричните масла и чувствителната кожа. COCONEA отговаря на всички тези предизвикателства. Позволява ви да вземете любимите си етерични масла навсякъде със себе си и им се наслаждавате непрекъснато.



bottom of page