top of page

Шийт маски - 6 невероятни предимства!


Шийт или „листовите“ маски стават все по-популярни, като революционно средство за грижа за кожата.


Тези естествени листове са наситени с мощни серуми и подхранващи съставки, които предлагат множество ползи за кожата във формата на специализирано приложение за лице, очи, деколте, устни, ръце и крака!


От хидратиращи и изсветляващи до успокояващи и подмладяващи, шийт маските могат да доставят мигновен ефект и дългосрочни резултати.



Защо са "листовите" маски са по-добри от обикновените?



1. Интензивна терапия в домашни условия Тайната на шийт маските е, че са оклузивни - тоест те създават физическа бариера, която заключва полезните съставки върху кожата. По този начин се предоставя мощен концентрат със специално предназначение директно върху кожата за много по-интензивна терапия. Навсякъде и по всяко време.

Шийт маската е професионална грижа в домашни условия!


2. Абсолютна хидратация.

Шийт маските предоставят максимална концентрация на хидратиращи съставки, заключени директно върху кожата, предотвратявайки изпаряването им.


Серумите богати на съставки като хиалуронова киселина, витамин Ц, колаген, церамиди и естествени екстракти, проникват дълбоко в кожата, възстановяват влагата и подобряват цялостните нива на хидратация на кожата. Редовната употреба на листови маски ще остави кожата ви по-здрава, красива и освежена.


3. Незабавни и дълготрайни резултати

Тъй като шийт маските спомагат за попиването на изключително високо съдържание на активни съставки, кожата ви веднага ще изглежда по-сияйна, по-росна и ще я почувствате здрава и подмладена.


Качествените листови маски са формулирани и с подхранващи комплекси, които ще подпомогнат за идеалния вид на кожата в дългосрочен план!


4. Целенасочено лечение на специфични кожни проблеми

Ползите от шийт маските не са ограничени само до овлажняване на кожата. Те също така лекуват специфични кожни проблеми. Независимо дали се борите със застаряла кожа, акне, неравномерен тен или възпаление, има листна маска, която е предназначена за решаването на вашия конкретен проблем!



5. Удобни

Намирането на време за процедури за грижа за кожата е предизвикателство в забързаното ни ежедневие.


Шийт маските са перфектното решение! Те прегръщат кожата, предотвратявайки изплъзване, това означава, че можете да готвите, чистите, работите или да правите почти всичко, без да се притеснявате. Нанасят се лесно, без да трябва да докосвате кожата си, а след употреба не е необходимо изплакване или почистване!



6. Перфектни за след процедури:

Шийт маските са идеалната терапия след козметични и естетични процедури, тъй като тези лечения по принцип изсушават и възпаляват кожата. В такъв случай подхранващата маска е перфектният избор!


7. Релаксиращи

Накрая, но със сигурност не на последно място, шийт маските могат да ви предоставят терапевтично изживяване, навсякъде и по всяко време! Буквално ще усетите как кожата ви се отпуска и подхранващите съставки потъват в порите ѝ. Това е изключителна достъпна възможност за релаксираща грижа, още повече в комбинация с добра книга, медитация или просто чаша вино.


Шийт маски Intelligent Skin Therapy

Eдинствена в света линия маски, създадени върху лист от 100% органичен и биоразградим материал от бананови листа. В допълнение към перфектната адхезия, това е единственият материал, който позволява на кожата да абсорбира до 99% от серума, напоен в маските. В момента това е най-добрият материал, който може да се използва за козметична маска.




Правилният начин за използване на шийт маска

  1. Почистете старателно лицето.

  2. Отворете опаковката и поставете мокрия лист върху лицето, така че да залепне добре.

  3. Задръжте около 15-30 минути или докато серумът се абсорбира напълно от кожата. Не повече! (Когато маската изсъхне, тя ще започне си връща обратно влагата, която току-що е дарила на кожата ви.)

  4. Отстранете маската и измийте лицето си с чиста вода.

Колко често мога да използвам шийт маска? Предвид удобната опаковка и лесна употреба, шийт маските могат да се носят почти навсякъде и по всяко време, когато почувствате, че кожата ви има нужда от подсилване.


bottom of page