top of page
body_dry_oil_radiance_ready.jpg

Сухо масло за тяло
RADIANCE

45 лв.

150 мл.

Обогатено с масла от моринга, макадамия, морков и други, RADIANCE придава жизнен и сияен вид на кожата. Има среден вискозитет, нанася се лесно и без усилие, но въпреки това попива бързо, трайно овлажнява, омекотява, подхранва и защитава кожата.

 

НАЙ-ДОБРО ЗА: Суха кожа. Отпусната кожа. Чувствителна кожа. Подходящо и за лице.

 

АДРЕСИРА: Стрии. Белези. Суха и отпусната кожа. Сърбежи и възпаления.

Съвети За Употреба:

Нанесете върху чиста кожа и масажирайте плавно до

пълното му попиване.

Защо RADIANCE

Със студено пресовано бадемово масло и моринга RADIANCE възстановява и защитава бариерната функция на кожата. Слънчогледовото му масло е богато на линолова киселина, която подмладява кожата и забавя стареенето. Кайсията има противовъзпалително действие, а маслата от морков и макадамия заедно с витамин Е имат особено силно антиоксидантно действие, което защитава кожата от свободните радикали и щетите от слънцето.

RADIANCE подхранва кожата ежедневно с жизненоважни вещества, необходими за борбата с бактериите, вирусите и токсините от околната среда. Може да се използва за лице и тяло . 

IMG_2440.jpg

Ключови съставки:

Морковени семена

Маслото от морковени семена има изключително подмладяващо и слънцезащитно действие, поради богатото си съдържание на витамини C, Е, антиоксидантни каретоиноиди и противовъзпалитена линолева киселина. Контролира себума на кожата, успокоява зачервявания и възпаления и подпомага образуването на равен тен.

 

Моринга

Mаслото от моринга запълва фините линии, успокоява възпалението, омекотява кожата и поддържа естествената и бариера, като по този начин осигурява постоянна хидратация и я предпазва от околната среда.

 

Макадамия

Маслото от макадамия е познато като едно от маслата със състав най-близък до този на себума на човешката кожа. С богатия си състав на анти-ейдж мастни киселини, омекотяващи свойства и хидратиращо действие помага на кожата да запази своята гладкост, еластичност и свеж вид.

RADIANCE състав - 100% био масла от

Кайсиеви ядки, Слънчоглед, Моринга, Бадем, Морков, Макадамия, Витамин Е

( естествени съставки на горепосочените маслаCitral, D-Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool)

Био натурален състав

100% органичен

био натурален състав.

Без животинско тестване!

100% веган, без

насилие и експлоатация.

В хармония с природата

Екологични съставки,

материали и производство.

Безводна козметика

100% активни съставки, без вода или филъри!

ОТЗИВИ

Кайсиеви ядки

Богато на антиоксиданти, витамини Е и А, кайсиевото масло има хидратиращо, възобновяващо и подмладяващо действие. Ефективно изглажда бръчките, фините линии и признаците на стареене.

Слънчоглед

Слънчогледовото масло е изключително богато на вещества подхранващи кожата, като витамин Е и полезни за кожата мастни киселини. Не запушва порите и също така има противовъзпалителен ефект.

Моринга

Mаслото от моринга запълва фините линии, успокоява възпалението, омекотява и хидратира кожата и поддържа естествената и бариера, като по този начин осигурява постоянна хидратация и я предпазва от околната среда.

Бадем

Особено подходящо за суха, чувствителна и изпръхнала кожа. В народните медицински системи по света се използва за успокояване на кожата, лечение на рани и кожни заболявания като псориазис и екзема. Има изключително хидратиращо действие, като омекотява и подобрява тена на кожата

Морков

Маслото от морковени семена има изключително подмладяващо и слънцезащитно действие, поради богатото си съдържание на витамини C, и Е, антиоксидантни каретоиноиди, противовъзпалитена линолева киселина (провитамин А). Също контролира себума на кожата, успокоява зачервявания и възпаления и подпомага образуването на равен тен.

Макадамия

Маслото от макадамия е познато като едно от маслата със състав най-близък до този на себума на човешката кожа. Чудесно за суха и старееща кожа, поради богатия си състав на анти-ейдж мастни киселини, омекотяващи свойства и хидратиращо действие. Помага на кожата да запази своята гладкост, еластичност и свеж вид.

Витамин Е

Ключова съставка в анти-ейдж козметиката, витамин Е е мощен антиоксидант, който помага за предотвратяването на бръчки и увреждането на кожата от вредните лъчи на слънцето. Освен това, витамин Е хидратира кожата, подпомага кръвообращението и успокоява възпалението.

bottom of page