top of page

Двойно почистване и доза свежест за финал.

Двойното почистване е грижа, която изисква – измиване на лицето два пъти един след друг. Първият път, за да премахнете от повърхността на кожата по-големите и водонеразтворими замърсявания, като мастни глобули, себум, слънцезащитните филтри и грим. Вторият, за да премахнете микрочастиците, които проникват в порите - мръсотия, прах, бактерии и други замърсявания. А за финал, впръскваме нежен мист, или така неречената мъгла, която има силата да зареди кожата ви с така необходимите ѝ витамини и антиоксиданти. Мистът за лице на 𝑯𝒐𝒎𝒆 𝑺𝒑𝒂 - 𝑷𝑯𝑶𝑬𝑵𝑰𝑿 𝑩𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑺𝒊𝒍𝒗𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓, притежава силни стягащи свойства, освежава, хидратира и енергизира. Идеален за зряла кожа и кожа с несъвършенства.


Три малки стъпки - огромна крачка в грижата за вашата кожа.


Първа стъпка - Почистващо масло 𝑯𝒐𝒎𝒆 𝑺𝒑𝒂 - 𝑷𝑯𝑶𝑬𝑵𝑰𝑿 𝑩𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑺𝒊𝒍𝒗𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓


Доказано е, че първенецът, на който нито един вид замърсявания не може да устои е измивният продукт на МАСЛЕНА основа. Той работи на принципа “мазнината обича мазнина”, разтваря наслагванията в дълбочината на пората така, както никое друго средство няма да успее да се справи. С иновативната си формула, почистващото масло помага за възстановяването и защитата на кожата. В съставът му влиза: комплекс от кафе, зелен чай и антиоксидантни, плодови екстракти от годжи бери, акай, нони, нар и мангостин считани за супергерои в грижата за кожата, поради изключителните си ексфолиантни, озаряващи и тонизиращи свойства. Кожата е мека здрава и защитена. Този прекрасен продукт се характеризира с богата гама от антиоксиданти, витамини Е и А. А кайсиевото масло, намиращо се в него има хидратиращо, възобновяващо и подмладяващо действие. Ефективно изглажда бръчките, фините линии и признаците на стареене. А чистота на кожата е не просто усещане, а факт!

Подходящо, за всички възрасти, както за жени така и за мъже. Ще го откриете в две разновидности: за всеки тип кожа и за проблемна кожа


Втора стъпка - Почистващ гел за лице 𝑯𝒐𝒎𝒆 𝑺𝒑𝒂 - 𝑷𝑯𝑶𝑬𝑵𝑰𝑿 𝑩𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑺𝒊𝒍𝒗𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓.


Meк и деликатен измиващ гел за лице с екстракт от Хибискус. Осигурява ежедневно почистване на лицето, като същевременно зачита рН-то на кожата без да нарушава нейната защитна бариера. Специално направен с естествени, растителни и нежни- леко разпенващи агенти, които образуват защитен за кожата филм. Идеален за всеки тип кожа. Формула, която работи за противодействие на дисбаланса и поддържане на хармонията на кожата – елиминира ежедневните замърсявания, без да лишава кожата от ценните ѝ защитни сили. Гелът се превръща в мека пяна, която деликатно почиства и успокоява кожата, като едновременно подпомага клетъчното обновяване. Действа противостареещо и е отличен продукт за младежка, проблемна кожа.

Подходящ, както за жени така и за мъже.


Финалът на горните две стъпки ще постави впръскването на нежна мъгла с балансиращо действие -


Мист за лице и тяло 𝑯𝒐𝒎𝒆 𝑺𝒑𝒂 - 𝑷𝑯𝑶𝑬𝑵𝑰𝑿 𝑩𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑺𝒊𝒍𝒗𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓.

Така необходимото балансиране на киселинната мантия, се постига лесно, чрез допира на Миста, който от своя страна запазва кожната бариера максимално некомпрометирана. Абсорбира се бързо, оставяйки кожата ароматизирана с мек, плодов и натурален аромат. Усещането е за свежа сочна, енергизирана, хидратирана, мека и гладка кожа както на лицето, така и на тялото.


Спа ритуал в домашни условия.

Ето как!

  1. Нанесете няколко капки от олиото (2-3 изпомпвания) на добре почистени и напълно сухи ръце. Тази първа стъпка е изключително важна, тъй като влажността по кожата емулгира олиото твърде скоро и то съвсем няма да е толкова ефективно.

  2. Масажирайте олиото върху сухо лице няколко минути с кръгообразни движения. Масажът ще помогне за пълното разтваряне на грима и другите наслагвания, и ще допринесе за стегнатия и подмладен външен вид на кожата.

  3. Навлажнете ръцете и масажирайте за още 30 секунди, а за най-добър резултат се препоръчва да отделите една минута. С добавянето на вода, олиото ще придобие формата на емулсия с млечнобял цвят.

  4. Измийте олиото с хладка вода.

  5. На още влажно лице, нанесете няколко капки от Гела за лице 𝑯𝒐𝒎𝒆 𝑺𝒑𝒂 - 𝑷𝑯𝑶𝑬𝑵𝑰𝑿 𝑩𝒚 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂 𝑺𝒊𝒍𝒗𝒆𝒔𝒕𝒂𝒓. Формулата: Маслен почистващ продукт + продукт на водна основа се открояват с множество предимства: подарявате си всекидневен масаж на лицето, почиствате в пъти по - дълбоко порите, предотвратявате възможността от появата на пъпчици и несъвършенства.

  6. Масажирайте лицето с почистващия продукт, без да търкате. Препоръчваме използването на четка за почистване на лице, чрез тях кожата е ексфолирана, мека и озарена. Продължавате същите кръгообразни движения, както при прочистването с почистващото олио, но вече с помощта на четка.

  7. След около минута измийте лицето с хладка вода.

  8. Попийте водата нежно с мека хавлиена кърпа (никога не търкайте!). Бъдете внимателни, към най-нежната част от вашето тяло и то ще ви отвърне с красив, свеж и сияен външен вид.

  9. Настъпи моментът, в който ще заредите кожата си с коктейл от витамини и антиоксиданти. Нежният Мист на HOME SPA сe впръсква с кръгови движения, със затворени очи от 20см разстояние от лицето, но остава с вас през целия ден/нощ и се грижи за кожата ви с невероятния си натурален състав.


Доставете си това удоволствие и му се насладете!

С обич HOME SPA!



bottom of page